Julmarknaden – Glommajul vid Feskebodarna

Söndagen 5 December mellan 14 till 16:30 är det äntligen åter dags för Julmarknaden i Glommen.
Glommajul vid Feskebodarna

I de små bodarna längs fiskehamnsvägen kommer det att finnas försäljning av hantverk i alla de former, naturprodukter, hembygds- och historieböcker, mm .
Det kommer att finnas kaffe o glögg till försäljning i Kerstins bod där man också kan hitta många intressanta julklappar.
I Glommens trålbinderi kör vi i år på stort tillsammans med Wennerbergs trädgårdsdesign, Annas klädhörna och Secondhandbutiken i Glommen samt ett antal UF företag från Gymnasiet.

Glommens IF kör en julloppis i sina lokaler nere på hamnkajen.

Tomten kommer att finnas på plats i en av de mindre bodarna för att ta emot barnens önskelistor.
Det kommer också att arrangeras en käpphästbana för barn, så se till att ta med din egna trimmade käpphäst så att du verkligen är redo.

Vi har naturligtvis även vårt lotteri med mängder av vinster och där bl.a. våra försäljare på julmarknaden har sponsrat med gåvor. Även Chokladhjulet kommer att vara på plats.

Glommens Pizzeria har meddelat att de kommer att ha öppet senare under eftermiddagen och servera bl.a. hamburgare för endast 30:- /st

Kl: 15:00 Presenteras årets Glommabo för 2021
Glöm inte att rösta på din favorit före kl: 23:59 den 26 November
Information och Länk för att rösta finns här

Vid alltför dåligt väder med storm, ösregn, snöstorm o drivis från Nordväst, så flyttar hela arrangemanget in i Glommens Trålbinderi.

Glommajul i Feskbodarna arrangeras av Glommens Samhällsförening med hjälp av lokala företagare, Glommens IF och naturligtvis alla försäljare