Glommaspelet lördagen den 8 juli 2017

Glommaspelet lördagen den 8 juli 2017.
För alla golfande familjer i Glommen

Tävlingen är öppen för alla sommar- och permanentboende familjer i Glommen, Morups Tånge och inom Hule vägförenings område. ALLA i familjen, barn, barnbarn, mormor och farfar mm kan vara med oavsett handicap. Passa på att bjuda in till familjefest! Vi spelar 18 hål slaggolf i A-och B-klass på Björnhults GK. Max. deltagare 84 (först till kvarn gäller). För er, som tycker, att 9 hål är tillräckligt har vi en slagtävling i en klass. Ni får vara med om allt det roliga, dock inte att tävla om vandringspriset.
NYTT FÖR I ÅR!!! Tävlingen är i år på en lördag och vi hoppas det ger fler tillfälle att vara med. I stället för herr- och damklass spelar vi i A( 0-20) resp B(20,1-36)-klass.Första start 11.30. Startavgift 50:–, spelgreenfee 250:–(18 hål), 150:– (9 hål) Sista anmälan 4 juli kl 12.00 per telefon/mail till klubben, på lista i klubbhuset eller till Marianne (se nedan). Startlista finns tillgänglig fr o m kl 16.00 den 5 juli. Observera, att Du INTE kan anmäla Dig via golf.se.
På kvällen har vi picnic och prisutdelning nere i Glommen hamn.

Vill Du veta mer om tävlingen, kontakta någon i arbetsgruppen nedan. Vi, som arbetar med tävlingen ser fram emot att för åttonde året få träffa alla trevliga Glommagolfare. Tävlingen sponsras av många generösa företag och personer i Glommen. Det är vi tacksamma för.
Britt-Inger & Alf Norlén Gunnel & Bo Eliasson Inge Klarquist Ann-Charlotte Johansson Marcus Larsson Marianne Nilsson(0346-92725/msglommen@telia.com)